مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، از برنامه ریزی های انجام شده در جهت ارتقاء سایتهای تلفن همراه در 19 روستای شهرستان کلات به نسل های سوم و چهارم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی، در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در جهت رفع مشکلات ارتباطی شهرستان کلات گفت: برنامهریزیهای لازم به منظور احداث 12 سایت تلفن همراه جدید با تکنولوژی نسل های سوم و چهارم در این شهرستان صورت پذیرفته است.
دلگیر افزود: با پیگیریهای به عمل آمده توسط این اداره کل، دو سایت در روستاهای گرو و لایین نو در بخش مرکزی شهرستان کلات توسط شرکت داده گستر عصر نوین (هایوب)، تا پایان سال جاری راهاندازی خواهند شد که با این اقدام اتصال اکثر روستاهای بخش مرکزی شهرستان کلات به اینترنت انجام می پذیرد.
وی در ادامه بر اجرای هرچه سریعتر مسیر فیبر نوری پشتیبان مشهد – کلات تاکیدکرده و گفت: این اقدام موجب پایداری و بهبود ارتباطی شهرستان کلات خواهد شد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی در پایان ابراز امیداوری کرد: با اجرای طرحهای موجود، بخش قابل توجهی از مشکلات ارتباطی این شهرستان برطرف شود.