پرش به محتوای اصلی

اخبار

بررسی کیفی سرویس شبکه ملی اطلاعات در مدارس استان خراسان رضوی

بررسی کیفی سرویس شبکه ملی اطلاعات در مدارس استان خراسان رضوی
علی دلگیر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی از بررسی سرعت اینترنت اپراتورهای ثابت و سیار و کیفیت سرویس راه‌اندازی شده در تعداد 593 مدرسه متصل شده به شبکه ملی اطلاعات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اشاره به اجرای پروژه هوشمند سازی مدارس در استان خراسان رضوی گفت : تا کنون سرویس اینترنت تعداد 593 مدرسه از لحاظ سرعت و پایداری اینترنت مربوط به طرح هوشمندسازی مدارس که توسط اپراتورهای ثابت و سیار اجرا شده بررسی گردیده است.

 وی در ادامه افزود: بررسی های انجام شده شامل مواردی همچون تست سرعت اتصال به شبکه ملی اطلاعات(دانلود و آپلود و...) و همچنین میزان رضایتمندی مدارس شهری و روستایی مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

 دلگیر در پایان گفت: بدلیل بالا بودن ترافیک استفاده شده در شبکه شاد، پهنای باند موردنیاز برای اتصال به این شبکه در نظر گرفته شده است و در صورت دریافت گزارش وجود مشکل در خصوص کیفیت سرویس اینترنت مدارس نیز موضوع به سرعت توسط اپراتور مربوطه رسیدگی خواهد شد.

۲۹ دی ۱۳۹۹ ۱۳:۳۹
تعداد بازدید: ۲۷۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید