مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، از رسیدگی به 405 تخلف احصاء شده در خصوص عملکرد دفاتر پیشخوان شهری و روستایی این استان، در بازه زمانی فروردین 1401 تا کنون خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اشاره به جدیت این اداره کل در مبارزه با هر گونه تخلفی که باعث تضییع حقوق شهروندی میگردد گفت: بر اساس گزارشات ارسالی به اداره کل ارتباطات استان در خصوص بروز پاره ای تخلفات در برخی از دفاتر دولت پیشخوان شهری و روستایی خراسان رضوی، در طول یکسال گذشته تا کنون، جلسات منظم و مدونی به منظور رسیدگی به این تخلفات برگزار گردید که ماحصل آن رسیدگی و صدور حکم برای 189 دفتر متخلف بود.
وی عمده این تخلفات را در زمینه هایی چون : عدم حضور دارنده پروانه کسب در محل دفتر، ارائه خدمات در برخی از دفاتر پیشخوان خارج از موضوع تعریف شده در پروانه آن ها ، عدم اقدام به موقع به منظور تجدید مهلت زمان پروانه کسب، تعطیلی، جابه جایی و انتقال امتیاز دفتر بدون ثبت در سامانه دفاتر پیشخوان دولت، و عدم تعویض تابلوی سردرب هر دفتر مطابق با الگو و فرمت تعریف شده جدید آن دانست.
دلگیر در پایان افزود: با انجام جلسات فشرده و منظمی که در طول یک سال گذشته برگزار شد، کلیه 405 تخلف ارسال شده به کمیته استانی نظارت بر تعهدات دارندگان دفاتر پیشخوان خراسان رضوی، در کوتاهترین زمان ممکن بررسی، و ضمن صدور احکام سریع و قاطع، با دفاتر متخلف برخورد گردید.