پرش به محتوای اصلی

اخبار

روستاهای سوران و فرح آباد در منطقه گردشگری شاندیز شهرستان بینالود به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

روستاهای سوران و فرح آباد در منطقه گردشگری شاندیز شهرستان بینالود به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، از تکمیل پروژه راه اندازی یک سایت جدید ارتباطی توسط اپراتور همراه اول در شهرستان بینالود خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیر کل ICT این استان گفت: در جدید ترین اقدام دو روستای فرح آباد و سوران از توابع دهستان شاندیز، در بخش شاندیز شهرستان بینالود از خدمات نوین ارتباطی بهره مند شدند.

وی در ادامه افزود: با اجرای این طرح، 151 خانوار روستایی ساکن در این منطقه، با جمعیتی معادل 895 نفر، به اینترنت پر سرعت و شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

دلگیر همچنین اظهار داشت: مراحل اجرایی این پروژه از محل طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و توسط اپراتور همراه اول، با صرف هزینه ای بالغ بر 61 میلیارد ریال انجام شده است.


۲۲ شهریور ۱۴۰۴ ۰۸:۲۲
تعداد بازدید: ۱۷۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید