مراسم رونمایی از کیف پول همراه پاسارگاد (کیپاد) با حضور دکتر براری معاون امور حقوقی، دولت و مجلس وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس فلاح جوشقانی معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مهندس رشیدیان استاندار خراسان رضوی، مهندس خلیلی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، مهندس تقی زاده خامسی شهردار مشهد و دیگر مدیران استانی در مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، در این مراسم که همزمان با میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) برگزار شد، خدمات پرداخت خرد از طریق سیم کارت NFC وارد چرخه بهره برداری شد. این کیف پول همراه، کاربران را قادر میسازد تا پرداختهای خُرد خود را از طریق فناوری NFC تلفنهای همراه اندرویدی در حوزه خدمات شهری و خریدهای کوچک انجام دهند.
عدم نیاز به همراه داشتن کارتهای بانکی و رمز عبور برای انجام تراکنش، سرعت و سهولت در استفاده از این خدمات به واسطه جایگزینی سکه، اسکناس و نیز کارتهای الکترونیک شهری با یک فناوری نوین و قابلیت استفاده توأمان در دستگاههای کارتخوان فروشگاهی و... بعضی از مزیت های این فناوری به شمار می آیند.
به اذعان مجریان این پروژه در بانک پاسارگاد،در حال حاضر دو هزار و 200 دستگاه اتوبوس، 105گیت قطار شهری، 46گیت بی آر تی و 350 کارتخوان فروشگاهی در مراکز خرده فروشی در مشهد به این سیستم مجهز شده اند که در آینده شمار آنها افزایش خواهد یافت

.