پرش به محتوای اصلی

اخبار

استفاده از تجهیزات بومی لازمه افزایش سطح بازدارندگی در حوزه امنیت شبکه

استفاده از تجهیزات بومی لازمه افزایش سطح بازدارندگی در حوزه امنیت شبکه
علیرضا قامتی مدیرکل پدافند غیرعامل خراسان رضوی با حضور در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، برنامه کلان سال جاری در حوزه پدافند غیرعامل را تشریح نمود.

مدیرکل پدافند غیرعامل استان در این نشست ضمن اشاره به تهدیدهای موجود از سوی دشمنان انقلاب، شناسایی اهداف آنها و اتخاذ اقدامات اجرایی مناسب در این زمینه را ضروری دانست و افزود: در حوزه ICT با توجه به اینکه تجهیزات هنوز بصورت کامل بومی نشده‌اند و همچنان در برخی بخشها ابزارهای خارجی مورد استفاده قرار میگیرند امنیت شبکه از بازدارندگی کاملی برخوردار نیست. وی با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق در این حوزه در سال جاری با توجه به شرایط کنونی کشور اضافه کرد: باید از توان بخش خصوصی جهت توسعه نرم‌افزارهای ایمن‌ساز به منظور افزایش ایمنی شبکه بهره برد.

محمدرضا خلیلی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز در ادامه، با اشاره به اهم اقدامات صورت‌گرفته در زمینه پدافند غیرعامل ادارات تابعه وزارت در استان و همچنین کارگروه سایبری، حمایت از اجرای برنامه‌های آموزشی عمومی و تخصصی حوزه امنیت سایبری و همچنین ارزیابی امنیتی دستگاه‌های اجرایی استان را خواستار شد و ضمن تأکید بر استفاده از نرم افزارهای بومی، برگزاری مانورهای نفوذ را از جمله برنامه‌های موثر در بهبود شاخصهای امنیتی دستگاه‌های استان دانست. 

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۲:۳۷
تعداد بازدید: ۴۸۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید