پرش به محتوای اصلی

اخبار

اتصال 4385 مدرسه به اینترنت، در فاز اول طرح هوشمندسازی مدارس استان خراسان رضوی

اتصال 4385 مدرسه به اینترنت، در فاز اول طرح هوشمندسازی مدارس استان خراسان رضوی
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی از پایان فاز اول طرح هوشمندسازی مدارس این استان، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، در جلسه اجرایی طرح هوشمندسازی مدارس، ضمن اشاره به پیشرفت های صورت پذیرفته در این حوزه، گفت: در فاز اول این طرح، تعداد 2717 مدرسه روستایی و 1668 مدرسه شهری از طریق اپراتورهای ثابت و سیار به شبکه ملی اطلاعات متصل و سرویس اینترنت ویژه هوشمندسازی مدارس نیز، برای آنها راه‌اندازی شده است.

وی با تاکید بر ایجاد زیرساخت‌های لازم در بخش های مختلف، به ویژه نقاط دور دست و کم برخوردار، تصریح کرد: آموزش مجازی و خدمات آموزشی مبتنی بر اینترنت، نیاز به فراهم سازی بستر ویژه ای دارد که این مهم در سطح شهرها و روستاهای استان، توسط اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و همکاری تمامی نهادهای خدمت رسان فراهم شده است.

دلگیر در پایان با اشاره به اینکه اتصال مدارس به شبکه ملی اطلاعات، گامی در جهت رشد و شکوفایی علمی دانش آموزان، ‌مخصوصا در شرایط ناشی از کرونا است‎ افزود: با برنامه‌ریزی های صورت‌گرفته توسط ستاد وزارت و همکاری و هماهنگی اپراتورهای ثابت و سیار در استان، فاز دوم طرح هوشمندسازی، برای اتصال و راه‌اندازی سرویس در سایر مدارس شهری و روستایی، در دستور کار قرارگرفته، تا با نهایی شدن این بخش، تمامی مدارس استان از امکانات اینترنت پرسرعت و اتصال به شبکه ملی اطلاعات بهره مند شوند.


۳۰ شهریور ۱۳۹۹ ۰۷:۴۸
تعداد بازدید: ۲۸۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید