پرش به محتوای اصلی

اخبار

صدور بیشترین تعداد گواهینامه افتا در استان خراسان رضوی در سال گذشته

صدور بیشترین تعداد گواهینامه افتا در استان خراسان رضوی در سال گذشته
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی با اعلام این خبرگفت: بر طبق گزارش اعلام شده توسط معاونت امنیت و مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان فناوری اطلاعات ایران، تعداد 8 گواهینامه افتا در سال 98 برای شرکت‌های مستعد و توانمند در استان خراسان رضوی صادر شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با بیان اینکه اهمیت حفظ استانداردهای امنیتی توسط شرکت های ارائه‌دهنده خدمات، در راستای جلب اعتماد مردم به انجام الکترونیکی این فرایندها است،گفت: دریافت گواهینامه افتا برای شرکت های فعال در حوزه نرم افزار و خدمات پشتیبانی از اقدامات ضروری بوده و با توجه به الکترونیکی شدن فرایند صدور گواهینامه، این دسته از شرکت‌ها می توانند بصورت غیرحضوری اقدام به اخذ این مجوز کنند.

وی در ادامه با ارائه آماری از گواهینامه های صادر شده برای شرکت های مستقر در استان افزود: از ابتدای سال گذشته تاکنون برای 10 شرکت در استان گواهینامه افتا صادر شده است که با توجه به این آمار، خراسان رضوی در سال گذشته پس از تهران، رتبه نخست و در سال جاری نیز پس از استان های فارس و اصفهان در رتبه سوم کشوری قراردارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی در پایان به شرایط اخذ گواهینامه افتا اشاره کرده و اضافه کرد: شرکت‌های متقاضی فعالیت در هر یک از حوزه‌های خدماتی افتا می‌توانند ضمن مطالعه‌ی دقیق آیین نامه حوزة‌ مورد نظر خود جهت اخذ پروانه را انتخاب و با مراجعه به وب‏سایت اداره کل و نما در سازمان فناوری اطلاعات ایران به نشانی : https://sec.ito.gov.ir درخواست خود را ثبت کرده و نسبت به اخذ مجوز اقدام نمایند.


۱۵ آذر ۱۳۹۹ ۱۳:۴۴
تعداد بازدید: ۲۸۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید