پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

جایگاه گیلان در بخش فناوری اطلاعات ارتقاء یافته است

جایگاه گیلان در بخش فناوری اطلاعات ارتقاء یافته است
(شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۵) ۱۰:۰۶

استاندار گیلان در مراسم افتتاح همزمان ۱۲ طرح زیر ساخت ارتباطاتی و فناوری اطلاعات در گیلان با حضور وزیر ارتباطات گفت : جایگاه گیلان در بخش فناوری اطلاعات ارتقاء یافته است .

دکتر نجفی در این مراسم با اشاره به بهره‌برداری ۴۰۹ میلیارد تومان پروژه فناوری اطلاعات استان گفت : یکی از مهمترین شرایط تحقق اقتصاد مقاومتی توسعه‌ی دولت الکترونیک است.

وی با بیان اینکه رتبه‌ی گیلان در بخش فناوری اطلاعات ارتقاء یافته است ، خاطر نشان کرد : در این زمینه‌ی در تلاشیم به جایگاه ۵ استان برتر کشور برسیم.

دکتر نجفی به عزم استان برای راه اندازی هزار شرکت دانش بنیان اشاره کرد و گفت : یکی از سیاست های مهم در راستای اقتصاد مقاومتی حمایت از شرکت های دانش بنیان است و راه‌اندازی این شرکت‌ها با توسعه‌ی زیر ساخت‌های ارتباطی تحقق می‌یابد.

استاندار گیلان با قدردانی از دکتر واعظی برای فعال کردن کمیسیون‌های مشترک ایران و آذربایجان گفت : در دولت تدبیر و امید با فضای مناسبی که از لحاظ بین المللی بوجود آمد کمیسیون مشترک ایران و آذربایجان پس از ۱۰ سال تشکیل شد.

وی با بیان اینکه اتصال راه آهن آستارا- آستارای ایران و آذربایجان پس از ۵۰ سال در دولت یازدهم بوقوع می‌پیوندد گفت : بازدید امروز وزیر اقتصاد و صنعت جمهوری آذربایجان و اعلام آمادگی آنان برای سرمایه گذاری در راه آهن رشت- آستارا نیز بخاطر شرایطی است که پس از برجام ایجاد شده است.

وی سرعت گرفتن ساخت راه آهن و توسعه‌ی زیر ساخت‌های استان را نیز براساس تأکیدات رئیس جمهوری در سفر سال گذشته به گیلان عنوان کرد و  گفت : با رفع تحریم‌ها خرید ریل برای راه آهن رشت- قزوین سرعت خوبی گرفته است.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید